Gisteravond vond alweer de 30e editie van Veulenveiling Dronten plaats, dit jaar wederom in de sfeervolle hal van het KWPN Centrum in Ermelo.
Naast deze gezellige live veiling met koperspubliek op de tribune, was er ook de mogelijkheid om online mee te bieden, waar met name het buitenlandse publiek dankbaar gebruik van maakte!
Er zijn veulens zo verkocht naar onder andere België, Litouwen en Polen en de Verenigde Staten.

Dat zeer goed bewegende veulens in trek zijn bij de kopers bewezen merrieveulen Rienola M (Johnny Depp x Dayano) en hengstveulen Rolus (Jameson RS2 x Gribaldi) zij werden beiden afgeslagen voor €13.000,-. Zij blijven in Nederland en zijn aangekocht door dezelfde koper.

Het duurste springveulen van de avond was de opvallend getekende Grandorado TN zoon Remember (mv.Tangelo van de Zuuthoeve), hij werd voor €11.000,- verkocht naar België.

Dat het publiek van Veulenveiling Dronten het hart op de juiste plaats heeft werd gisteravond ook weer bewezen bij aanvang van de veiling, een prachtig beeld van Am-art werd geveild voor het goede doel. Voorzitter Coen van Zanten kon de vertegenwoordigers van Kika dan ook een cheque overhandigen van € 1550,-.

Veiling Dronten kijkt terug op een zeer geslaagde veilingavond waar de combinatie live en online veiling optimaal tot zijn recht kwam!

Menu