Veulenveiling

Aankomende veiling

Veiling Dronten organiseert vrijdag 21 augustus 2020 een LIVE veulenveiling gezamenlijk met Starsale Auctions.

Elk jaar selecteert de commissie van Veiling Dronten een selectie van ongeveer 30 dressuur- en springveulens veulens met extra beweging, uitstraling en interessante bloedvoering. Uit predicaatrijke moederlijnen en sportprestaties worden deze veulens geveild op de schitterende locatie van het KWPN Centrum in Ermelo. Veulenveiling 2020 zal bij uitzondering gehouden worden op de locatie van HJC manege te Tolbert.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

Veulenveiling Dronten, vrijdag 21 augustus 2020
15.30u presentatie
19.00u veiling
Let op! De catalogusvolgorde is ook de veilingvolgorde!
Locatie: HJC manege te Tolbert

Algemene informatie

Gezien de regelgeving wat betreft Covid-19 is het dit jaar alleen mogelijk toegang te krijgen tot de live veiling door vóóraf (voor 17 augustus) een ticket te kopen.

Entree  €10,-
Catalogus €5,-

VIP plaatsen zijn te verkrijgen voor € 100,- (excl. BTW) per stoel, inclusief entree, catalogus en geheel verzorgde catering voor de middag en avond.

Telefonisch bieden
Veiling Dronten biedt potentiële kopers, die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de veiling, de mogelijkheid telefonisch te bieden. We hanteren daarvoor de volgende procedure:

  • De belanghebbende (hierna genoemd ‘koper’) neemt voor donderdag 6 september telefonisch contact op met Veiling Dronten, vertegenwoordigd door dhr. Henk Frederiks (ook Duits- en Engelstalig), telefoonnummer +316 – 13446451.
  • De koper zal via de mail een registratieformulier ontvangen waarin naast de NAW gegevens en referenties, kan worden aangegeven in welke catalogusnummer(s) en de stamboom van de catalogusnummer(s) de koper is geïnteresseerd.
  • Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier neemt de veilingorganisatie enkele minuten voordat de door u aangegeven catalogusnummer(s) geveild gaan worden telefonisch contact met u op.

Organisatie

Voorzitter: Dhr. C van Zanten

Secretariaat:
Veilingcommissie Dronten
Klokbekerweg 9
8219 PD Lelystad
tel: 0321-321621
mob: 06-53787221
e-mail: info@veilingdronten.nl

Leden:
Dhr. J.W. Schurer
Dhr. P. Siemerink
Dhr. D.W. Boeve
Dhr. A.K. Smeenk
Dhr. H. Frederiks
Mevr. L. van Zanten (secretariaat)
Mevr. A. van der Veen (penningmeester)
Mevr. A.R. van de Vrie
Mevr. J. Hillebrand
Mevr. I. van den Heijkant

Menu