Veulenveiling

Aankomende veiling

Elk jaar selecteert de commissie van Veiling Dronten een selectie van ongeveer 50 dressuur- en springveulens veulens met extra beweging, uitstraling en interessante bloedvoering. Uit predicaatrijke moederlijnen en sportprestaties worden deze veulens geveild op de schitterende locatie van het KWPN Centrum in Ermelo.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

Veulenveiling Dronten, vrijdag 2 september 2022
17.00u presentatie
19.30u veiling

Algemene informatie

Entree  gratis
Catalogus €5,-
Locatie KWPN Centrum, Ermelo

VIP plaatsen zijn te verkrijgen voor € 85,- (excl. BTW) per stoel, inclusief entree, catalogus en geheel verzorgde catering voor de middag en avond. Voor het bespreken van VIP plaatsen kunt u een email sturen naar [email protected]

Telefonisch bieden
Veiling Dronten biedt potentiële kopers, die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de veiling, de mogelijkheid telefonisch te bieden. We hanteren daarvoor de volgende procedure:

  • De belanghebbende (hierna genoemd ‘koper’) neemt voor donderdag 1 september telefonisch contact op met Veiling Dronten, vertegenwoordigd door dhr. Henk Frederiks (ook Duits- en Engelstalig), telefoonnummer +316 – 13446451.
  • De koper zal via de mail een registratieformulier ontvangen waarin naast de NAW gegevens en referenties, kan worden aangegeven in welke catalogusnummer(s) en de stamboom van de catalogusnummer(s) de koper is geïnteresseerd.
  • Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier neemt de veilingorganisatie enkele minuten voordat de door u aangegeven catalogusnummer(s) geveild gaan worden telefonisch contact met u op.

Online bieden
Dit jaar zal er ook de mogelijkheid zijn om online mee te bieden tijdens de veulenveiling, hiervoor dient u zich te registreren. Heeft u zich al eerder geregistreerd voor een veiling van Veiling Dronten? Dan hoeft u alleen nog maar in te loggen.

Organisatie

Voorzitter: Dhr. C van Zanten

Secretariaat:
Veilingcommissie Dronten
Klokbekerweg 9
8219 PD Lelystad
tel: 0321-321621
mob: 06-53787221
e-mail: [email protected]

Leden:
Dhr. J.W. Schurer
Dhr. D.W. Boeve
Dhr. A.K. Smeenk
Dhr. H. Frederiks
Mevr. L. van Zanten (secretariaat)
Mevr. A. van der Veen (penningmeester)
Mevr. A.R. van de Vrie
Mevr. J. Hillebrand
Mevr. A. van der Wereld

Menu