Vandaag is het zover! De 29e editie van Veulenveiling Dronten. Dit jaar in samenwerking met Starsale Auctions én op een andere locatie dan gewend, namelijk de HJC manege in Tolbert. Ook kunt u vandaag online meebieden!

Nog even alles voor vandaag op een rijtje:

🔸Locatie: HJC manege Tolbert

🔸Presentatie 15.30 u

🔸Veiling 19.00 u

🔸De presentatie & veiling zijn LIVE te volgen via ClipMyHorse, houd rekening met de mogelijke (seconden) vertraging van het beeld en de daadwerkelijke veiling. U kunt hiervoor naar de website van ClipMyHorse gaan of u klikt op de groene button op de Homepage.

🔸Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar telefonisch mee willen bieden, vergeet dan niet vooraf contact op te nemen met dhr. Henk Frederiks op het telefoonnummer +316 – 13446451.

🔸 Online meebieden behoort ook tot de mogelijkheden, hiervoor dient u zich wel eerst te registreren. https://dronten-starsale.weauction.nl/auctions/2a8a3d67-2d7b-46c8-b59d-08d82a3f8dda

🔸 De live veiling kan alleen plaatsvinden als we ons tezamen houden aan alle door de overheid aangegeven Covid-19 maatregelen. Let daarom op de looproutes die aangegeven zijn, houd 1,5meter afstand, ga niet te veel heen en weer lopen als dat niet nodig is en blijf bij klachten thuis (u kunt dan online meebieden!)

Graag tot ziens vandaag, laten we er samen een mooie veiling van maken!

Menu